Συνεδρίασε το Δ.Σ. Καλαβρυτινών Πειραιώς για την ανέγερση ανδριάντος Π.Π.Γερμανού στην Κλειτορία (Μαζέϊκα)

Πειραιάς 28 Μαΐου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς ,συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του Συλλόγου με θέμα την ανέγερση ανδριάντος του Επισκόπου Π.Π.Γερμανού στην Κλειτορία (Μαζέϊκα) Καλαβρύτων.

Μετά διεξοδική συζήτηση το συμβούλιο εκφράζοντας και την θέληση των μελών του ως έχει και προγενέστερα εκφρασθεί.Αποφασίζει .

1.Την ανέγερση ανδριάντος του αοιδίμου Ιεράρχου Π.Π.Γερμανού στην Κλειτορία Καλαβρύτων,όπου αντέταξε το πρώτο υπερήφανο ΟΧΙ στον Τούρκο Διοικητή των Καλαβρύτων Αρναούτογλου,την 8 Μαρτίου 1821″,δεν πηγαίνω στην Τρίπολη και στην αιχμαλωσία”
ΟΧΙ που ισοδυναμούσαι με Θάνατο.

2.Εξουσιοδοτεί εκ νέου όλα τα μέλη του συλλόγου να γνωστοποιήσουν την απόφασή του αυτή.

3.Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο Αθαν.Π.Χρονόπουλο να εξαγγείλει την αποφασή μας αυτή εντός της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων ,όπου θα παρίστανται και λοιπά μέλη του Συμβουλίου κατά το ετήσιο μνημόσυνο του εθνεγέρτου στις 30 Μαΐου 2018…

Τέλος, εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο Αθ.Χρονόπουλο ,να ενημερώσει τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ.Γεώργιο Λαζουρά και δι’αυτού όλο το Δημοτικό συμβούλιο, ως μόνους αρμοδίους , γιά την απόφασή μας αυτή και να ευρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση μαζί του έως ότου υλοποιηθεί το έργο .

Προβλεπόμενος χρόνος ανεγέρσεως και εφόσον όλα εξελιχθούν ,ως ομοφώνως έχουν σχεδιασθεί ,μία διετία. Εντολή ΔΣ.ο πρόεδρος Αθ.Π.Χρονόπουλος επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Ανάπτυξης, η Γενικη Γραμματεύς Σταυρούλα Χαμακιώτου Λυκειάρχης.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή