Σύσκεψη στην Αθήνα για Πατρών-Πύργου και ΟΣΕ, φωτιά σε Αχαΐα- Ηλεία

Μια κρίσιμη πολιτική συνάντηση διεξάγεται σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι στην Αθήνα στο υπουργείο Υποδομών για την Πατρών Πύργου. Από τη μία άκρη του τραπεζιού θα βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του οριστικά σχετικά με τις οκτώ συμβάσεις που πρέπει να υπογραφούν για να ξεκινήσει το έργο.
Από την άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος επίσης θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το ποιο είναι το οριστικό χρονοδιάγραμμα, το χρονικό όριο πλέον, που επιθυμεί η Δυτική Ελλάδα σχετικά με την έναρξη κατασκευής της Πατρών Πύργου.
Κατά την ενδοσυνεννόηση των δύο στις αρχές της εβδομάδας που μας πέρασε, σχετικά με το ραντεβού, η ατζέντα για τα πρόσωπα που θα είναι παρόντες έμεινε ανοικτή.
Απ ότι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, παρόντες θα είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Αχαΐα και την Ηλεία μεταξύ των οποίων οι Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης (Αχαΐα) καθώς και Μάκης Μπαλαούρας (Ηλεία).

www.pelop.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή