Βράβευση της εταιρείας ΤΕΜΑΚ για τις καινοτόμες αλλά και φιλικές προς το Περιβάλλον λύσεις επεξεργασίας νερού.

Σε μία ιδιαίτερα εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά φέτος, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, η τελετή απονομής των Environmental Awards 2018.

Σε μία λαμπρή τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και experts σε θέματα περιβάλλοντος.

Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέττα Κρητικού.

Το Βραβείο παρέλαβαν στελέχη της ΤΕΜΑΚ Α.Ε. ο κος Κολογγιός Ζώης – Γενικός Διευθυντής και ο κος Μάτος Στάθης– Διευθυντής Πωλήσεων.

Η Βράβευση ήλθε σε συνέχεια των προηγούμενων βραβεύσεων της ΤΕΜΑΚ, του Gold Βραβείου στα Best City Awards 2017

Η ελληνική εταιρία ΤΕΜΑΚ Α.Ε. ήρθε δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.

Tο βραβείο καθιερώθηκε από την Αυτού Υψηλότητα Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Αντιπρόεδρο και Πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και Κυβερνήτη του Ντουμπάι. Στόχος είναι να ενθαρρύνει βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, με τη χρήση ηλιακής ενέργειας. Το Ίδρυμα UΑΕ Water Aid Foundation επιβλέπει το βραβείο, υπό την αιγίδα των Παγκόσμιων Πρωτοβουλιών (Global Initiatives) του Mohammed bin Rashid Al Maktoum (MBRGI).

Η ΤΕΜΑΚ Α.Ε. συμμετείχε στη βράβευση με ένα ηλιακό εργοστάσιο αντίστροφης όσμωσης για την παραγωγή πόσιμου νερού, ένα έργο με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με εξοικονόμηση ενέργειας 42%. Οι προσπάθειές της αναγνωρίστηκαν με το βραβείο για τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Business Wire. Το βραβείο απένημε στους εκπροσώπους της εταιρίας η Αυτού Υψηλότις ο Σεΐχης Maktoum bin Mohammed Al Maktoum, Αναπλήρωτής Κυβερνήτης του Ντουμπάι, στην εκδήλωση απονομής που έλαβε χώρα στο Dubai World Trade Center την 27/04/2017.

“Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της ΤΕΜΑΚ που καθημερινά με Πίστη, Αφοσίωση και Αγάπη για αυτό που κάνουν, συνετέλεσαν σε μια ακόμη Βράβευση της εταιρείας μας για τις καινοτόμες αλλά και φιλικές προς το Περιβάλλον λύσεις επεξεργασίας νερού.”

Δείτε τα βραβεία και τους νικητές!

www.environmentalawards.gr
#environmentalgr

 

www.environmentalawards.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή