Το Helmos Mountain Festival επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και φιλοδοξεί να γίνει must θεσμός στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας!

Μας συστήθηκε για πρώτη πέρυσι, όπου πούλησε 11.000 εισιτήρια ενώ η τελευταία ημέρα ήταν με ελεύθερη είσοδο στο κέντρο των Καλαβρύτων. Οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα χειμερινά θέρετρα των γύρω χωριών, ήταν οι καλύτερες και οι απαιτήσεις αλλά και οι προσδοκίες έχουν ανέβει κατακόρυφα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι διοργανωτές διέθεσαν το συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων προς πώληση και παρά το γεγονός ότι έφυγαν με γοργούς ρυθμούς, δεν έβγαλαν στην αγορά περισσότερα, αφού το πρώτο Helmos Mountain Festival ήταν πιλοτικό, χωρίς να έχει ακόμα τις κατάλληλες υποδομές να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο. Τα μαγικά χαρτάκια βέβαια εξαφανίστηκαν χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Το φεστιβάλ έχει δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες για να βελτιώσει ολόκληρη τη συναυλιακή αλλά και κατασκηνωτική εμπειρία του κοινού με τις παράλληλες δραστηριότητες και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φέτος, επιστρέφει στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 ενώ σιγά σιγά θα έχουμε και τα πρώτα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν.

Πηγή: rockrooster.gr