Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αιγίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή.

Έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή 26χρονος μετά τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από τη σύγκρουση της μηχανής του με Ι.Χ. σήμερα το πρωί στην οδό Κορίνθου, αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερε.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οδηγός Ι.Χ. μάρκας VW άνοιξε την πόρτα του, Ι.Χ. μάρκας Nissan που κινείτο δίπλα του έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Τσιγκρής εργαζόμενος ως delivery σε καφέ του Αιγίου που εκείνη την ώρα έκανε προσπέραση, να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει σε φορτηγό που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα, στο σημείο κοντά στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αιγίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: protionline.gr