Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις αιγίδες του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας. 

Ο αγώνας μας φέτος τελεί υπό την αιγίδα των κορυφαίων πυλώνων του κλασικού αθλητισμού της χώρας μας όπως και του κρατικού οργανισμού με την ευθύνη της ανάπτυξης του τουρισμού. Ο λόγος για το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γυμναστών-Αθλητών (ΣΕΓΑΣ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. 

Μέσω της αιγίδας τους προσφέρουν ένα σημαντικό πλαίσιο υποστήριξης και προώθησης του αγώνα μας. Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και αναγνώριση να λάβουμε τη στήριξη από τόσο σπουδαίους φορείς, καθώς και ένδειξη ότι η “οικογένειά” μας διευρύνεται και ενισχύεται καθημερινά. Μέσω της αιγίδας τους αναγνωρίζεται η συνεισφορά του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην προώθηση του αθλητισμού και επιπλέον ενισχύεται η θέση του Αγώνα ως ένα από τους σημαντικότερους προορισμούς για αθλητές και ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και αθλητικές προκλήσεις. 

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή του Patras Half Marathon στις 7 Απριλίου στην πόλη της Πάτρας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν αξέχαστο αθλητικό γεγονός!

Περισσότερα για τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα patrashalfmarathon.gr.