Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι του Χορευτικού Όμιλου Αιγίου το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Έσπερος» παρουσία χορευτών, μελών και φίλων του Συλλόγου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Το πρόσταγμα στο γλέντι έδωσε η BRONZA BANDA, μια παρέα νέων αλλά έμπειρων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στον χώρο της παράδοσης. Πρόκειται για ένα συγκρότημα χάλκινων πνευστών με ρεπερτόριο που καλύπτει αρκετά είδη, συμπεριλαμβανομένου του παραδοσιακού Μακεδονικού.

Η BANDA μέσα από ξεσηκωτικά ακούσματα και τους ήχους των χάλκινων μάγεψε και παρέσυρε τους φίλους του ΧΟΑ σε ένα διονυσιακό γλέντι πραγματοποιώντας ένα μουσικό και μυσταγωγικό ταξίδι στις περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Πόντου.
Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της παράδοσης που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, καθώς και τους δωροθέτες για τις ευγενικές προσφορές τους στην λαχειοφόρο του Συλλόγου.

Το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με το καθιερωμένο πλέον Αποκριάτικο ξεφάντωμα «Δρόμοι της Αποκριάς» την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:00 στον χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΧΟΑ (Μελετοπούλου 6), σε μια ανοιχτή παραδοσιακή γιορτή για όλους τους Αιγιώτες, με δρώμενα και περιπαιχτικά τραγούδια των Αποκριών να δίνουν το στίγμα της βραδιάς.

Παράλληλα συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες για την επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» και επιμελείται ο ΧΟΑ με τη συμμετοχή της Πολυφωνικής Χορωδίας του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων “Ο Άγιος Γεράσιμος” για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 160 Χρόνων από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Εκ του Δ.Σ.