Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες, έγραψε στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Με τον γνωστό για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του πρόεδρο της Κοιβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, είδε τον τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός είδε τον αγώνα και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού από το Όσλο όπου βρισκόταν για τις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο κ. Ρουσόπουλος, το πρώτο ημίχρονο το είδαν από το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, ο κ. Ρουσόπουλος αποκάλυψε ότι στην παρέα τους, σε μια μπυραρία, προστέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες #olympiacosfc» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Το κείμενο της ανάρτησης Ρουσόπουλου

«Στο Όσλο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Είδαμε το 1ο ημίχρονο στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα @alexistsipras και μετά σε μπυραρία με τον @georgeapapandreou. Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες #olympiacosfc».
Πηγή: protothema.gr