Το Routelab επανέρχεται στην Πάτρα και προσκαλεί στο «TechXperience Fest» που φέρνει την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο. Για δύο ημέρες 18 και 19 Απρίλη στην Αγορά Αργύρη θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές τεχνολογίες, επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Η εποχή της ψηφιακής μετάβασης είναι εδώ και το TechXperience Fest αποτελεί την πλατφόρμα για την εξερεύνηση των τελευταίων τάσεων και εργαλείων που οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κάθε τομέα. Με θεματικές ενότητες αφιερωμένες στην εφαρμογή τεχνολογίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών του χρηματοοικονομικού τομέα (Fintech), στην τεχνολογία στον τομέα της Υγείας (Healthtech), στις έξυπνες πόλεις (Smart Cities) αλλά και στην χρήση της τεχνολογίας για την δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος το TechXperience Fest υποσχεται μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν την απόλυτη εμπειρία παίρνοντας μερός σε διάφορες παράλληλες δράσεις. Στην Αγορά Αργύρη θα στηθούν διάφορα Experiences Rooms όπου το κοινό θα μπορεί να βιώσει διαδραστκές εμπειρίες σε τεχνολογίες VR, Green Box Broadcast και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το TechXperience Fest είναι ανοιχτό για όλους και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ROUTELAB Α.Μ.K.Ε – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ – IONIAN TV

CONTENT PARTNER : ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ : DELOITTE – EUROBANK / EGG – Ε.ΑΠ. – ΣΕΒ Π.Ε. & Δ.Ε.