Η καθημερινότητα των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων αλλάζει. Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει η μεταφορά των αρχείων από το Δημαρχείο της Μαιζώνος και Παντανάσσης στο νέο διοικητήριο της Πάτρας στο Παλαιό Αρσάκειο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μη λειτουργούν μια σειρά από υπηρεσίες, καθώς οι εργαζόμενοι θα εγκαθίστανται στα νέα τους γραφεία.

Στο Παλαιό Αρσάκειο θα εργάζονται ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Κορδάς και οι αντιδήμαρχοι Πλέσσας, Μελάς, Τογιοπούλου αλλά και οι υπηρεσίες Διευθύνσεις Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Οικονομίας, Αρχιτεκτονικού Εργου, Εργων Υποδομής και Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, όπως και το πρωτόκολλο.

Για περισσότερα από 120 χρόνια θα αλλάξει η χρήση του κτιρίου που στεγαζόταν το δημαρχιακό μέγαρο. Πλέον εκεί θα μπορούν να γίνονται εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις, όπως παρόμοιες δράσεις πολιτισμού θα γίνονται και στο νέο Δημαρχείο. Σήμερα Πέμπτη 15/02/2024, ο Κώστας Πελετίδης θα ξεναγήσει τα ΜΜΕ της πόλης στο νέο μέγαρο.