Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση, για την παρουσίαση του, υπό έκδοση, βιβλίου του κ. Χρήστου Μήτσια «Τρίπολη: 1830 – 2000 – Μια νοσταλγική αναδρομή» την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο της Πλατείας Βαλτετσίου.

Το βιβλίο παρουσιάζει τη ζωή της πόλης μας από το 1830 ως το 2000. Στις σελίδες του ξεδιπλώνονται οι δρόμοι, τα επαγγέλματα, οι αγορές, τα καταστήματα, οι άνθρωποι της πόλης μας μέσα από αφηγήσεις, τεκμήρια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και εν όψει της Άλωσης της Τριπολιτσάς θα παρουσιαστεί και η επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που έχει στην κατοχή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο μουσική εκδήλωση με τους παρακάτω τοπικούς καλλιτέχνες: Βίκυ Μαργιώλου, Κωνσταντίνα Τσούκαλη, Παναγιώτης Λιακόπουλος και Τάκης Αλεξάκης στο τραγούδι, Θέμης Ράπτης στα πλήκτρα, Χρήστος Γιαννόπουλος στα τύμπανα, Βαγγέλης Τρικούλης στην κιθάρα, Χάρης Μπουτσελάκης στο μπάσο – κιθάρα, Γιάννης

Ανδρουτσόπουλος στα κρουστά – σαξόφωνο και Ιωάννης Λαγός στο μπουζούκι.
Επιμέλεια προγράμματος: Ιωάννης Λαγός.