Κώστας Πελετίδης, Πέτρος Ψωμάς, Κώστας Σβόλης και Βασίλης Αϊβαλής, στο αποψινο μεγάλο debate για το Δήμο της Πάτρας. Σε απευθείας μετάδοση από τον Peloponnisos FM 104.1 και διαδικτυακά και το pelop.gr.

Δημοτικές εκλογές Πάτρας. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00. Τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι, τέσσερις συνδυασμοί που οραματίζονται να ηγηθούν επί της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Σε ζωντανή μετάδοση οι πολίτες της Πάτρας μπορούν να παρακολουθούν το debate απευθείας τηλεοπτικά από τη συχνότητα του IONIAN TV επίγεια μέσω Digea και στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), ραδιοφωνικά από το Peloponnisos FM 104.1 και διαδικτυακά στο thebest.gr και το pelop.gr. Το μεγάλο debate θα συντονίσει η Νατάσα Τραγουστή και συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Λίνα Μπάστα (IONIAN TV), Γωγώ Παπαδάκου (thebest.gr) και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ).

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Απόψε το μεγάλο debate της Πάτρας - Οι διεκδικητές του Δήμου στην «Π» πριν την τηλεοπτική «μονομαχία»

Από τη συνάντηση των επιτελείων των υποψήφιων δημάρχων της Πάτραςκαι των δημιοσιογράφων για το απόψινο debate 

Συγκεκριμένα, οι κύκλοι ερωτήσεων αφορούν τα έργα υποδομής και τις προτεραιότητες έργων της νέας θητείας, τις αναπτυξιακές προοπτικές-παραγωγικούς τομείς και τουρισμός και την ποιότητα ζωής-περιβάλλον-αθλητισμός-πολιτισμός.

Το debate θα κλείσει με έναν κύκλο ελεύθερων ερωτήσεων, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ο κάθε υποψήφιος να πραγματοποιήσει ερώτηση προς κάποιον άλλο υποψήφιο.

Η «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τους υποψήφιους δημάρχους και παρουσιάζει με βάση το… πρωτόκολλο παλαιότητας, τι θα πρέπει να περιμένουμε από την αποψινή τηλεμαχία.

Για δεύτερη φορά διεκδικεί την ψήφο των Πατρινών ως υποψήφιος δήμαρχος με το «σπιράλ». Ο Πέτρος Ψωμάς σημειώνει για την αποψινή διαδικασία: «Εχουμε καταθέσει το πρόγραμμά μας και ο κόσμος γνωρίζει την ομάδα μας. Απόψε απαντάμε στους Πατρινούς για όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν για το μέλλον της πόλης. Θέλουμε ο δημόσιος διάλογος να αναδείξει το όραμά μας και τα πιστεύω μας. Θέλουμε ο κόσμος να ακούσει τις απαντήσεις μας και να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στις εκλογές. Μιλάμε για το μέλλον της Πάτρας».

Το 2019, ο Κώστας Σβόλης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την «Πάτρα Ενωμένη». Φέτος, διεκδικεί τη δημαρχία της Πάτρας και επισημαίνει για απόψε: «Αναμένουμε να γίνει μια ωραία και ουσιαστική συζήτηση, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το πρόγραμμα της κάθε παράταξης και του κάθε υποψηφίου δημάρχου ξεχωριστά, έτσι ώστε οι τηλεθεατές και οι ακροατές μας να έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν και να διακρίνουν την αλήθεια και το ψέμα».

Με δυναμική και ορμή διεκδικεί την ψήφο των Πατρινών ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» Βασίλης Αϊβαλής. Σημειώνει για το debate: «Θα ήθελα να αναπτύξουμε τις σκέψεις μας και να διαλέξει ο κόσμος αυτό που ταιριάζει στην Πάτρα μας. Ελπίζω να μην έχουμε χτυπήματα “κάτω από τη μέση” από συνυποψήφιους, αλλά και να δοθούν απαντήσεις. Γιατί ο Πατρινός θα έπρεπε να ξαναψηφίσει τον ίδιο δήμαρχο; Τι θα κάνει στα 14 χρόνια, που δεν πρόλαβε να κάνει στα 9; Η Πάτρα μπορεί να αλλάξει σελίδα, ψηφίζοντας νέους, επιστήμονες και αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της. Να πάμε την Πάτρα μπροστά, γνωρίζουμε από έργα, από πηγές χρηματοδοτήσεων και την υλοποίηση τους».

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, σήμερα το βράδυ στις 9, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πατρέων αποκαλύπτονται στην κοινωνία της Πάτρας. Ζωντανά από το IONIAN TV, το thebest.gr, το pelop.gr και τον Peloponnisos FM!

Πηγή: pelop.gr