Αποκαλυπτική μαρτυρία στην «Πελοπόννησο» για τον θάνατο 57χρονου οδηγού εντός αυτοκινήτου, στα ΣΕΑ Αιγίου, στην Πατρών – Κορίνθου.

Για τουλάχιστον μισή ώρα φαίνεται πως παρέμενε αβοήθητος ο 57χρονος οδηγός που εισήλθε με το αυτοκίνητό του στα ΣΕΑ Αιγίου, στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Κορίνθου, και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως στάθμευσε στο σημείο για να πάρει καφέ, όμως συγκλονίζει η αποκαλυπτική μαρτυρία στην «Πελοπόννησο» της Πατρινής Βασιλικής Αρβανίτη για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Κυριακή.  Είναι ο άνθρωπος που «πρόσεξε» τον 57χρονο Γιώργο Γεωργίου από την Κύπρο και «κίνησε» γη και ουρανό προκειμένου να τον επαναφέρει. Ταξίδευε για την Αθήνα, όταν έκανε στάση στο βενζινάδικο και της προκάλεσε περιέργεια τόσο η στάση του άνδρα εντός του αυτοκινήτου όσο και η θέση του οχήματος.

Αχαΐα: Παρέμενε αβοήθητος σε αυτοκίνητο για μισή ώρα, ώσπου κατέληξε - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βασιλική Αρβανίτη

«Ο άνθρωπος ήταν εκεί σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του πρατηρίου μισή ώρα. ‘’Τ ι λέτε ρε παιδιά, πάτε καλά; Θα έχει πεθάνει ο άνθρωπος’’ τους είπα και έτρεξα προς το μέρος του μαζί με τον σύντροφό μου. Είχε σταματήσει ακριβώς στην είσοδο, μόλις μπαίνουμε από την Εθνική στο ΣΕΑ. Οταν περάσαμε από δίπλα του, κοίταξα με απορία και αναρωτήθηκα ‘’τι κάνει αυτός στη μέση του δρόμου, χωρίς αλάρμ;’’. Φαίνεται πως δεν ένιωσε καλά, μπήκε στο βενζινάδικο, αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει» περιγράφει η Βασιλική Αρβανίτη στην «Π» και συνεχίζει: «Φτάνουμε στο αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα και με το που τον είδα κατάλαβα ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Είχε βγάλει τη ζώνη ασφαλείας και είχε πάρει το πόδι του από τον συμπλέκτη και ευτυχώς, γιατί έσβησε η μηχανή, διαφορετικά θα έπεφτε πάνω στις αντλίες καυσίμων, θα γινόταν παρανάλωμα στο σημείο… Ηταν ζεστός, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του. Ζήτησα να κατεβάσουν το κάθισμα και άρχισα να του κάνω ΚΑΡΠΑ. Bρήκαμε το κινητό του τηλέφωνο και επιχειρήσαμε να ειδοποιήσουμε κάποιον δικό του, άλλα ήταν κλειδωμένο».

Αχαΐα: Παρέμενε αβοήθητος σε αυτοκίνητο για μισή ώρα, ώσπου κατέληξε - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Παράλληλα, ενημερώνεται και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να σπεύδει στο σημείο και το πλήρωμα να βρίσκει την κ. Αρβανίτη να συνεχίζει να κάνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στον 57χρονο . «Το ασθενοφόρο ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, με βρήκαν να του κάνω ΚΑΡΠΑ -έκανα για 6 λεπτά- συνέχισαν και αυτοί, αλλά δεν επανερχόταν ο άνθρωπος. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο, έβγαλαν το απινιδωτή, έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν». Οπως ενημερώθηκε αργότερα η κ. Αρβανίτη, ο άνδρας διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Να χαθεί μια ζωή, γιατί; Επειδή κανείς μα κανείς δεν αναρωτήθηκε τι κάνει αυτός ο άνθρωπος τόση ώρα στο σημείο. Δεν είναι ότι είχε παρκάρει σε μια άκρη. Θύμωσα πάρα πολύ. Δυστυχώς, οι άνθρωποι σήμερα έχουμε μάτια, αλλά δεν βλέπουμε. Δεν μας ενδιαφέρει κανένας, παρά μόνο ο εαυτός μας. Δεν βοηθάμε, δεν ανακατευόμαστε, δεν επεμβαίνουμε να γλυτώσουμε κάποιον που κινδυνεύει. Λέμε άστο μωρέ, θα το κάνει κάποιος άλλος, πού να μπλέκω τώρα; Και φεύγουν ψυχές έτσι, ενώ θα μπορούσαν να γλυτώσουν. Μακάρι να πήγαινα στο βενζινάδικο μισή ώρα νωρίτερα…» καταλήγει η κ. Αρβανίτη.

Τραγική ειρωνεία: σε απόσταση αναπνοής από το σημείο βρισκόταν περιπολικό μετά από κλήση από το βενζινάδικο για περιστατικό με τουρίστες που «γέμισαν» το ρεζερβουάρ, αλλά δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν! Ούτε κι αυτοί αντελήφθησαν πως η ζωή ενός ανθρώπου κρεμόταν από μια κλωστή…

Πηγή: pelop.gr