Γνωρίστε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής»

0
51

Γνωρίστε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού μας!

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τους πρώτους από τους υποψήφιους του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής». Στόχος μας ένα καλύτερο αύριο της τοπικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας. Ας χαράξουμε μαζί το “αύριο” της Αχαΐας!

Ασφαλιστές της Αχαΐας: Προσφορά, ανάγκες αλλά και αιτήματα – των Θ. Λουλούδη & Σ. Αθανασόπουλου 

Στην Αχαΐα, ο Σύλλογος Ασφαλιστών αριθμεί περίπου 400 μέλη. Εκπροσωπούν ένα πολύ σημαντικό κλάδο με μεγάλη προσφορά αλλά και σημαντικές ανάγκες και αιτήματα. 

Θ. Λουλούδης: Χρόνια προβλήματα και υποβάθμιση στις Λαϊκές Αγορές 

Πριν από 95 χρόνια, στις 18 Μαΐου 1929, ο Ελευθέριος Βενιζέλος εγκαινίασε τον θεσμό των Λαϊκών Αγορών, με την πρώτη να στήνεται στην πλατεία Θησείου.

Θεόδωρος Λουλούδης: Το 12ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης μας έδειξε τι φέρνει το Αύριο και πως θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό.

«Όπως κάθε χρόνο το Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης κωδικοποιεί και παρουσιάζει όλες τις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες που αναφέρονται σε κάθε πτυχή της δραστηριότητας μας. Απ’ την Οικονομία, το Περιβάλλον, το Επιχειρείν και τον Πολιτισμό ως την Κοινωνική Ευημερία, την Υγεία και τις καινοτόμες προσεγγίσεις που σηματοδοτούν το Αύριο. Το Αύριο δεν είναι αοριστολογία, είναι τρόπος σκέψης, μεθοδικής δουλειάς και συνείδησης, είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, είναι ο τρόπος που βλέπουμε αυτά που έρχονται και πως προετοιμαζόμαστε απέναντι τους. Με πολύ απλά λόγια αυτός ήταν ο βασικός στόχος του φετινού Συνεδρίου. Η Βιωσιμότητα, η Ανθεκτικότητα και η Καινοτομία ως κύριοι συντελεστές προόδου και Περιφερειακής Ανάπτυξης», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Λουλούδης.

Wine2Wine Festival: Συνάντηση εμπειριών αλλά και γεύσεων – του Θ. Λουλούδη

Το Φεστιβάλ Κρασιού Wine2Wine πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με την οργάνωση των Α. Ξένου  και Α. Τζούδα στην Πάτρα.

Τοπικά Βιβλιοπωλεία: Καταφύγια γνώσης και πολιτισμού – των Θ. Λουλούδη & Ν. Καραπάνου

Στην Αχαΐα λειτουργούν περίπου 100 βιβλιοχαρτοπωλεία. Βέβαια τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολλά.

Τι χρειάζεται να αλλάξει στον τόπο σου; Ποια τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αχαΐας σε σχέση με άλλες περιοχές; Είναι η Αχαΐα τόπος για να ζει κανείς;

Ο Θεόδωρος Λουλούδης μας απαντά!

«Small Talks» με Θ. Λουλούδη και Ν. Καραπάνο

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, υποδεχθήκαμε στο 2ο SmallTalks τον πρόεδρο του συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Αχαΐας Νίκο Καραπάνο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα θέματα  που απασχολούν τον κλάδο των τοπικών βιβλιοχαρτοπωλείων. 

«Small Talks» με Θ. Λουλούδη και Κ. Γρηγορίου

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, υποδεχτήκαμε στο 3o SmallTalks τον κ. Κυριάκο Γρηγορίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Crosswalk IQ, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με θέματα καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα.

«Small Talks» με Θ. Λουλούδη και Δ. Πλέσσα

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο 4o SmallTalks, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, τον κ. Διονύσιο Πλέσσα, Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης της ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε., ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές, το λιμάνι και τις υποδομές που πρέπει να υπάρχουν στην περιοχής μας. 

Η Ιστορία των μελών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας

Η παράταξη «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» ιδρύθηκε για να μετατρέψει το Επιμελητήριο από «απόντα» σε «πρωταγωνιστή» της προσπάθειας να πάρει ξανά η Αχαΐα τη θέση που της αρμόζει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, σας προσφέρουμε μια σειρά Ενθέτων που περιγράφουν την ένδοξη ιστορία των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Αχαΐας.

Επίσκεψη του Θεόδωρου Λουλούδη στον Σ.Ε.Β.Ι.ΠΑ.

Σε συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο Θεόδωρος Λουλούδης.                   

Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας – των Θ. Λουλούδη & Δ. Μπαρούνη

Για το 2024, οι Έλληνες πολίτες θα χρειαστεί να εργαστούν 175 από τις 365 ημέρες μόνο για να πληρώσουν φόρους και εισφορές, μια βελτίωση κατά 3 ημέρες σε σχέση με το 2023.

Ο Θ. Λουλούδης στον ΣΚΑΙ Πάτρας 89.4 

Ο Θ. Λουλούδης στο Ράδιο Αίγιο 99,2 

Ο Θ. Λουλούδης στον ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 

Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας για ένα Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή!