Έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά, έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να φεύγουν από τη ζωή, δήλωσε η Άννα Στυλιανοπούλου

Η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου περιέγραψε την κατάσταση της υγείας αλλά και την ψυχολογία που είχε η θεία της τα τελευταία χρόνια, με δηλώσεις που έκανε το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια και σύμφωνα με την Άννα Στυλιανοπούλου, μέχρι πριν δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, η ψυχολογία της είχε επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν δούλευε και έμενε αρκετά μέσα στο σπίτι.

«Η θεία μας, δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο και ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια στις σωματικές δυνάμεις της, αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της. Ανέκαθεν όμως ένιωθε σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι» είπε αρχικά η Άννα Στυλιανοπούλου στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να φεύγουν από τη ζωή και αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την έριξε πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δούλευε όσο δούλευε τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι και πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει και το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά αισθάνθηκε απομονωμένη. Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια κοντά μας» πρόσθεσε τέλος, η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Η εξόδιος ακολουθία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στη 13:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πηγή: protothema.gr