Μετά τη σημερινή ορκωμοσία των νέων περιφερειακών συμβούλων, οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση έκαναν την παρακάτω δήλωση:

«Το σύνθημα με το οποίο βαδίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και μπροστά στην εκλογική μάχη, «για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων» αποτελεί τη δική μας δέσμευση απέναντι στους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία. Άλλωστε αυτοί είναι οι μοναδικοί κριτές μας, σε αυτούς δεσμευόμαστε και σε αυτούς απολογούμαστε.

Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του λαού της περιοχής μας.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη βελτίωση της ζωής του λαού μας, για άμεσα μέτρα και έργα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος, κόντρα στην πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ, ακολουθώντας πιστά την κυβερνητική πολιτική και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε., βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις ζωές μας.

Η ίδια η ζωή μας, τα ίδια τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος αναδεικνύουν την ανάγκη οργανωμένου και συντονισμένου αγώνα από τους μαζικούς φορείς του κινήματος για την ανατροπή της σημερινής αντιλαϊκής πολιτικής, απαιτούν να μεγαλώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ».

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Σωτήρης Παρίσης

Γιάννης Καρναβιάς

Άγγελος Κολόσακας

Θανάσης Μελάς

Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου