Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα.

Συνάντηση με τους Διευθυντές, Διευθύντριας και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του δήμου Ερυμάνθου είχε ο δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ηλίας Βέρρας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, ενώ ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων στη Χαλανδρίτσα, στο Σταυροδρόμι και στο Φαρραί, για την κατασκευή νέων σύγχρονων διδακτηρίων σε Φαρραί και Βασιλικό, καθώς και για τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών.

Όπως επεσήμανε στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, λειτουργώντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον ουσιαστικής μάθησης και δημιουργίας.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, καθώς από την πλευρά τους οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων κατέθεσαν τις απόψεις τους για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και συμφωνήθηκε ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για την άμεση λύση όποιων προβλημάτων μπορεί να προκύψουν.

«Η συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας είναι βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου εστιάσαμε στον εκσυγχρονισμό των σχολικών μας συγκροτημάτων, ώστε τα παιδιά μας να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με σεβασμό στο έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας και με δεδομένο ότι μαζί χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας, καθώς τους έχουμε εμπιστευθεί τα παιδιά μας, είμαστε σταθερά δίπλα τους, καλύπτοντας τις ανάγκες των σχολείων μας και διασφαλίζοντας ασφαλείς και λειτουργικές συνθήκες», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

Πηγή: pelop.gr