Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 31 Ιανουαρίου με κεντρικό καλεσμένο και ομιλητή τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Συνεχείς συσκέψεις της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Αιγιαλείας για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας με προσκεκλημένο τον Παύλο Μαρινάκη

Σύσκεψη κομματικών στελεχών με αποκλειστικό θέμα την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση – προετοιμασία για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου με προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, διεξήχθη στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ. και εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Τοπική Οργάνωση και κατ’ επέκταση στην κυβερνώσα παράταξη.
Όπως αποφασίστηκε, μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις με στελέχη της τοπικής ΝΔ, με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να στεφθεί από επιτυχία η επικείμενη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Telis».
Ήδη κυκλοφόρησαν και οι προσκλήσεις (τιμή: 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τους Βασίλη Σταθακάρο (6937 123148), Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη (6974 892965) και Αρχοντούλα Παναγοπούλου (6942 982430).