Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει  ότι από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ και άνω σε ισχύ. 

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτικήγια τις τρεις μέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του και τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) με τη χρήση συνδέσμου που θα παράσχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν αιτήσεις σε όλες τις κτηνιατρικές υπηρεσίας της Χώρας. 

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις  δια ζώσης σε χώρους των  Κτηνιατρικών  Υπηρεσιών  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 κατόπιν συνεννόησης των εξεταζόμενων με τις εν λόγω υπηρεσίες και υπό την επιτήρηση υπαλλήλων των ανωτέρω υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες που δεν θα παρακολουθήσουν από την αρχή ως το τέλος του σεμιναρίου και τις τρεις ημέρες δεν θα έχουν δικαιώματα να συμμετέχουν στις εξετάσεις.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και να λάβουν του συνδέσμους για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου. Ειδικότερα τα τηλέφωνα επικοινωνίας και δηλώσεων συμμετοχής είναι: 

  • Για την ΠΕ Ηλείας στο τηλέφωνο  2621360157
  • Για την ΠΕ Αχαΐας στο τηλέφωνο  2691360573
  • Για την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο τηλέφωνο 2631055182