ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ  ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ –

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ-«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018- 2019

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5029643

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ-«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015- 2016

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5000168

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, διανέμουν Τρόφιμα και ΒΥΣ, σε ωφελούμενους  ΤΕΒΑ της  Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  (ΚΕΔΔΥ), από Τετάρτη 13/12/2023 έως και Πέμπτη 14/12/2023 και ώρα 9:00-13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας (έναντι εργοστασίου frigoglass) και την Παρασκευή 15/12/2023 στον  Δήμο Ερυμάνθου, ώρα 09:00-13:00, στο Νέο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: Και τις ημέρες των Χριστουγέννων η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη , συνεχίζοντας τη διανομή τροφίμων και ΒΥΣ σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ. Οι διανομές που είναι αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας  μεταξύ των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος πάντα των ωφελούμενων στοχεύουν στη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας. Σαν Περιφερειακή Αρχή  θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και σε άλλους τομείς κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την ισότιμη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας σε κάθε πτυχή της κοινωνίας μας.»

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των τροφίμων ΤΕΒΑ, με γραπτό μήνυμα (SMS). Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pdeteba.gr  στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).