Για τις φθορές σε κοιμητήριο της Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαΐα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη νυχτερινές ώρες στις 23/3/2024 προς 24/3/2024 σε κοιμητήριο Ιερού Ναού στη Δυτική Αχαΐα και προκάλεσε φθορές, σε τριάντα μεταλλικά καντήλια και σε αντίστοιχο αριθμό τζαμιών από μνήματα.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των περιπτώσεων φθορών και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: pelop.gr