Με την αναγγελία του πρόωρου χαμού του Παναγιώτη Τζούδα, επιχειρηματία και προβεβλημένου στελέχους της Παράταξης από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Τζούδα. Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο γαλουχήθηκαν στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ συνεχίζοντας την παράδοση των αείμνηστων γονιών τους και διακεκριμένων στελεχών μας Ηλία και Πηγής Τζούδα. Ανέλαβαν και συνέχισαν με επιτυχία ως τρίτη γενιά την παραδοσιακή ποτοποιία κατοχυρώνοντάς την σε περίοπτη θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Συνέβαλε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και υπηρέτησε το Επιμελητήριο Αχαΐας ως οικονομικός επόπτης και άλλες θέσεις ευθύνης.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος , την εντιμότητα και την μεγάλη του προσφορά στην Παράταξη, στην επιχειρηματικότητα, τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία.
Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, οι τομεάρχες και οι εθελοντές εκφράζουν στην σύζυγο του Κωνσταντίνα, στον αδερφό του Γιώργο, στα παιδιά του Ηλία και Αιμιλία καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ