Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας χαιρετίζει την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όπου ανέλυσε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλες τις πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη η χώρα μας, ώστε να μπορέσει να βαδίσει με σιγουριά στο μέλλον, σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ευημερίας.

Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαταραχθούν οι ισορροπίες της αδράνειας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που μπορεί να το πετύχει αυτό.

Να εκσυγχρονίσει τις δομές του κράτους, να κάνει τις απαραίτητες τομές στην υγεία, την παιδεία, τη δικαιοσύνη, να αναμετρηθεί σε βάθος με τις διαχρονικές παθογένειες που μας κρατάνε πίσω.

Και βέβαια, να σχεδιάσει ένα σύγχρονο μηχανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, αφού όπως όλοι βλέπουμε, ο τρόπος που εκδηλώνεται πλέον είναι ακραίος και σαρωτικός.

Η σκέψη μας είναι σταθερά στους συμπολίτες μας που εξακολουθούν να δοκιμάζονται και η προτεραιότητα μας δεν μπορεί να είναι άλλη από τη συντομότερη δυνατή αποκατάσταση της καθημερινότητάς τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ