Εθιμοτυπική επίσκεψη για ανταλλαγή ευχών πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή στο Νοσοκομείο Αιγίου αντιπροσωπεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη και το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μεντζελόπουλο, αρχικά επισκέφθηκαν τον διοικητή του Ιδρύματος Θανάση Γεωργάκη στο γραφείο του και ακολούθως μετέβησαν στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, όπου συναντήθηκαν με το ΔΣ του Σωματείου «Ο Ασκληπιός», εργαζομένους και εκπροσώπους της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών, στους οποίους πρόσφεραν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά. 

«Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα ακόμα μεγάλο ΄΄ευχαριστώ΄΄ για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, αλλά και για να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε σταθερά δίπλα σας γιατί το έργο που επιτελείτε είναι ιδιαίτερα σημαντικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθακάρος, συγχαίροντας τη διοίκηση, αλλά και το διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.  

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας εξέφρασε την πρόθεσή του μετά τις γιορτές να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων, με αντικείμενο συζήτησης την ανάδειξη αλλά και την προώθηση για την λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Εθιμοτυπική επίσκεψη Σταθακάρου στον Στέλιο Κονταδάκη

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη εθιμοτυπική επίσκεψη στον Στέλιο Κονταδάκη, Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος δέχθηκε τον κ. Σταθακάρο στο γραφείο του στην οδό Πειραιώς, όπου αντήλλαξαν ευχές για μία καλή, ειρηνική και ελπιδοφόρα νέα χρονιά. 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ