ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “MY WAY”

Δράσεις παντού για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών. Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Δ. Αχαΐας, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα, 22 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “MY WAY”, με ομιλήτρια την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Η Υπουργός στην ομιλία της θα αναφερθεί στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, το οποίο, όπως έχει επισημάνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικεντρώνεται στο δίλημμα: Σταθερότητα με ισχυρή εκπροσώπηση στην Ε.Ε. ή λαϊκισμός και κίνδυνος για πισωγυρίσματα;

Επιπλέον, ως αρμόδια Υπουργός, η κυρία Σοφία Ζαχαράκη θα αναλύσει εκτενώς τις επιπτώσεις ενός μείζονος κοινωνικού προβλήματος, αυτού της ενδοοικογενειακής βίας, στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις με συντονιστή της συζήτησης τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη. 

Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κα. Άννα Μαρία Ρογδάκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Πάτρα, η κυρία Σοφία Ζαχαράκη από το πρωί θα έχει ουσιαστικές επαφές και συναντήσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα.