Επίσκεψη στην 6η ΕΜΑΚ πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα από τον Διοικητή, Θεόδωρο Φιλιππόπουλο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη διάσωσης ανθρώπων αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, καθώς μπορεί να έχουν έδρα την Πάτρα, η δράση τους όμως επεκτείνεται σε όλη την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά, ενώ όποτε έχει χρειαστεί η συνδρομή της έχει ανταποκριθεί και σε περιοχές εκτός αυτής της ζώνης.

Ο αν. Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη της 6ης ΕΜΑΚ για την προσφορά τους στην κοινωνία και στα απρόβλεπτα γεγονότα και καθώς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,  τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει την συνδρομή της στην κάλυψη των αναγκών του σώματος.

«Θέλω να εκφράσω ένα ανθρώπινο ευχαριστώ εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  για όλα όσα προσφέρετε και να σας διαβεβαιώσω πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στην προσπάθεια να σας ενισχύσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε ναέχετε τη δυνατότητα να  ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος» τόνισε κατά τη συνάντηση ο κ. Μπονάνος.