Ο καθ. Βασίλης Λουκόπουλος (αριστερά) με τον κ. Antrea Kindl (δεξιά)

Ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Andrea Kindl επισκέφτηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) όπου τον υποδέχθηκε o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΠΠ, καθ. Βασίλης Λουκόπουλος. Τον Γερμανό Πρέσβη συνόδευε ο Επίτιμoς Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Αντρέας Παπαδόπουλος.

Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ΕΠΠ δίνοντας έμφαση στον τρόπο λειτουργίας του ως «θερμοκοιτίδα», στις εταιρείες και τα ερευνητικά εργαστήρια που φιλοξενεί, καθώς και στις αναπτυξιακές δράσεις του σχετικά με το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας (TTO), τα Innovation Hubs, τα προγράμματα Proof of Concept (PoC), αλλά και τα έργα ΕΤΑΚ στα οποία συμμετέχει.

O κ. Andrea Kindl έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματα του Φορέα και των φιλοξενούμενων εταιρειών, ενώ επισκέφτηκε και κάποιες από τις εγκαταστάσεις αυτών, όπως την Advent Technologies Holdings Inc., την Think Silicon, an Applied Materials Company και την Lödige Greece.

Ο κ. Andrea Kindl κατά την επίσκεψή του στις φιλοξενούμενες εταιρείες του ΕΠΠ.