«Η προσφορά στην Πατρίδα της Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων».

ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ανακοινώνει στον ευσεβή λαό της ότι επανεκδόθηκε (Β΄ έκδοση) και κυκλοφορεί το πνευματικό ιστορικό πόνημα υπό τον τίτλο «Η προσφορά στην Πατρίδα της Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων», της εκλεκτής συγγραφέως, Ελλογιμωτάτης κυρίας Ζωής Μουρούτη – Γκενάκου, τ. Επίκουρης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρόκειται περί ενός σπουδαίου ιστορικού έργου, στο οποίο καταδεικνύεται η προσφορά της Μονής και η τεράστια συμβολή της στον Ιερό Αγώνα της απελευθέρωσης του Γένους.

Επειδή εξαντλήθηκαν τα αποθέματα της Α’ έκδοσης (2017), την οικονομική δαπάνη της οποίας είχε αναλάβει η Ιερά Μητρόπολη διά του Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου, αποφασίστηκε από τον κ. Ιερώνυμο η επανέκδοση του βιβλίου και πάλι με δαπάνη της Τοπικής Εκκλησίας.

Το ως άνω βιβλίο διατίθεται από το Βιβλιοπωλείο «Βιβλίο και Εικόνα» της Ιεράς Μητροπόλεώς, επί της οδού Ερμού 21 στο Αίγιο, τηλ. 26910 29333, καθώς και από ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της Ιεράς Μητροπόλεως, έναντι της τιμής των 10 ευρώ.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως