Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» πρόκειται να υλοποιήσει εργαστήρι για γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με θέμα τις οθόνες και το Διαδίκτυο. Ειδικότερα στο πλαίσιο του εργαστηρίου οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα μέσα από συζήτηση να προβληματιστούν και να ενημερωθούν για τα ακόλουθα:
Πώς μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από την έκθεση στις οθόνες και το Διαδίκτυο;
Ποιές είναι οι ανάγκες των παιδιών σε αυτό το αναπτυξιακό στάδιο; Ποιά όρια χρειάζεται να θέσουν οι γονείς;
Ποιοί είναι οι κίνδυνοι και πώς θα τους προλάβουμε;
Το εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 17:30-20:00. Ο χώρος υλοποίησης είναι τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35, 1ος όροφος) και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα: https://kpachaia.gr/ και στο
https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.
Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ