Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ερυμάνθου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ  ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΦΑΡΡΑΙ  ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/11  ( ΩΡΑ 8ΜΜ )

ΣΤΟ  ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ  ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/1 ( ΩΡΑ 8ΜΜ )

Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι

Τώρα να συντονιστούμε με τους αγρότες της χώρας μας που ξεσηκώνονται με το κάλεσμα της  Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων  για να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση. Τώρα να κινητοποιηθούμε για   τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα μας , όπως το χαμένο εισόδημα λόγω μείωσης της παραγωγής,  τις μεγάλες ζημιές από καιρικά φαινόμενα και ασθένειες, για το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, τον αναχρονιστικό κανονισμό του ΕΛΓΑ,  τις  περικοπές των ενισχύσεων από την νέα ΚΑΠ .

Τώρα, αυτή την ώρα  είναι απαραίτητο να συντονιστούμε και να βγούμε στους δρόμους του αγώνα διεκδικώντας το δίκιο μας και την επιβίωση μας .

Το ΔΣ του συλλόγου μας ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων που βγαίνουν στους δρόμους του αγώνα σε Ελλάδα και  Ευρώπη συνεδρίασε εκτάκτως και    αποφάσισε την συμμετοχή στον αγώνα και καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Ερυμάνθου να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και τις αποφάσεις .

Το ΔΣ καλεί όλους να πάρουν μέρος στην συνέλευση την Πέμπτη  25/1/24 στο Πνευματικό Κέντρο της κοινότητας των Φαρρών ώρα 8μμ , και την Παρασκευή 26/1/24 στο Σταυροδρόμι ώρα 8μμ για να πάρουμε όλοι μαζί απόφαση για αγώνα με  κλιμάκωση με συντονισμό με την Πανελλαδική επιτροπή μπλόκων , με μπλόκο στους δρόμους , προβάλλοντας  και διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα μας  .

Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα επίσης  αποφάσισε την Δευτέρα 22/1/24 να συνεδριάσουν οι διοικήσεις των παραρτημάτων Φαρών , Ανατολικού Ερύμανθου και  Τριταίας για να αποφασίσουν τα απαραίτητα μέτρα στήριξης και οργάνωσης του αγώνα

Συνάδελφοι αγρότες κτηνοτρόφοι δεν πρέπει να υπάρχει καμία αυταπάτη.

Ο μαζικός αγώνας είναι ο μόνος δρόμος για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα μας , ο μόνος δρόμος στις σημερινές συνθήκες να αλλάξουμε τα πράγματα .

ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ                              ΛΑΜΠΗΣ  ΛΟΥΚΙΣΑΣ