Ο σημερινός ανασχηματισμός απαντά στο αίτημα των πολιτών. Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αδυναμίες, για μεγαλύτερη προσπάθεια και για μικρότερες αστοχίες.

Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές. Όπως λοιπόν η Ελλάδα του 2024 είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019 έτσι και η Ελλάδα του 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας χαιρετίζει την απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει ως Υφυπουργό Πολιτισμού τον Βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία. 

Οι πολίτες με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές εμπιστεύονται την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ζητάνε από αυτήν να συνεχίσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων, της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της προκοπής ώστε η πατρίδα μας να είναι φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο. 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ