Στις εκλογές της 21/4/2024 οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος εξελέγη πρώτος σε ψήφους στο νέο Δ.Σ. ο Φάνης Παπαγεωργίου και ακολούθως, με βάση την κατάταξη, ήσαν οι Νικόλαος Φερλελής, Φώτης Κουτσογιαννόπουλος και Χαρίλαος Ερμείδης.

Για την 5 η θέση ισοψήφησαν οι Θεοδώρα Παπαδημητροπούλου και Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος και εξελέγη η πρώτη μετά από κλήρωση.

Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ.

Η συνέλευση ήταν θυελλώδης, υπήρξε αμφισβήτηση σχετικά με την εγγραφή νέων μελών αλλά και παρατήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαβρύτων να αποφασίσει την περασμένη Δευτέρα 27 του μηνός Μαΐου το ορισμό προσωρινής διοίκησης με θητεία έως τις επαναληπτικές εκλογές της 26 Ιουνίου 2024.

Την προσωρινή διοίκηση αποτελούν οι Φ. Παπαγεωργίου (πρόεδρος), Δ. Κατσικόπουλος, (αντ/δρος) Αθ. Ζησιμόπουλος (γραμματέας), Ν. Φερλελής (ταμίας) και Φ. Σαρδελιάνος (έφορος).

Το προσωρινό προεδρείο θα εκπροσωπήσει την Ένωση και στο Συνέδριο που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 1 η Ιουνίου με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, συνδιοργανωτή το Δήμο Πειραιά και τους Δικηγορικούς Συλλόγους Καλαβρύτων, Λειβαδιάς και Ηρακλείου με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 80 χρόνων από την απελευθέρωση της Ελλάδας από το ναζιστικό-φασιστικό ζυγό.

Ομιλητής στο Συνέδριο με τίτλο «Γερμανικές Οφειλές από τις ναζιστικές θηριωδίες κατά τη διάρκεια της Κατοχής» που διοργανώνεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών Θανάσης Παπαδόπουλος.