Τους τρεις επικεφαλής των παρατάξεων που διεκδικούν τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Συγκεκριμένα, τον Δήμαρχο κι εκ νέου υποψήφιο Σπύρο Μυλωνά, τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο Φίλιππα Λιάκο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Η Αννα Μαστοράκου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας, με κυρίαρχο το θέμα του νερού, τόσο για την ύδρευση, όσο και για την άρδευση της περιοχής και για τα έργα που γίνονται για την ύδρευση, κυρίως του παραλιακού μετώπου και σε δεύτερη φάση μέχρι το 2024 εκείνα για να υδρεύεται όλος ο κάμπος από το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου.
Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι η διάβρωση των ακτών και θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την περιοχή του Καλαμακίου το έργο έχει ενταχθεί μέσω ΕΣΠΑ για το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την αγροτική οδοποιία, δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως μετά τις πλημμύρες του 2021-2022 και η χρηματοδότηση είναι μικρή.

Η καθαριότητα είναι σε ανεκτό επίπεδο και με τη δημιουργία ΣΜΑ θα βελτιωθεί περαιτέρω.

Η Αννα Μαστοράκου δήλωσε ότι θα είναι αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας μέσα στα πλαίσια που προβλέπονται.\