Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού τη θεατρική παράσταση «Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024, στις 21.30, στην Πάτρα στο θέατρο ACT . 

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή κωμωδία, που στοχεύει να αναδείξει και να αποτυπώσει τις παθογένειες μέσα στις οικογένειες και ευρύτερα, που δυσκολεύουν την επικοινωνία και την ανάγκη για μια επιθυμητή ηρεμία και πληρότητα. Εύθραυστες οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Ισορροπίες, που ενώ στον εξωτερικό παρατηρητή φαντάζουν ιδανικές, στην πραγματικότητα εμπεριέχουν απωθημένα και μικρότητες.

Αιχμηροί διάλογοι και αλήθειες που δεν μπορούν να μην ειπωθούν. Χαμόγελα και εκρήξεις θυμού την ίδια στιγμή. Αισιοδοξία και απογοήτευση. Ένα κολλάζ συναισθημάτων, που έχει ζήσει ο καθένας από εμάς. Συναισθήματα, που κλείνουν το μάτι σε μια Λογική που παραμονεύει σίγουρη για τον εαυτό της. 

Και κάπου εκεί… μια ληστεία! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με προϋπόθεση την κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 
6983507932. 

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του  Νώντα Φωκά.  Παίζουν οι ηθοποιοί: Λίλα Χρυσανθακοπούλου, Φωτεινή Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνα Πετρούτσου, Σπύρος Παπαϊωάννου, Γιάννης Αλεξόπουλος, Βασίλης Ψυχογυιός, Κώστας Καζαμαριώτης, Βαγγέλης Αρμόνης  και Γιώργος Δεγλές