Μπροστά από το Δημαρχείο, σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν περισσότερα βιοδιασπώμενα φαναράκια και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό.

Τη μοναδική γιορτινή εμπειρία της «Νύχτας των Ευχών» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες Αθηναίες, Αθηναίοι και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά.

Πρόκειται για έναν θεσμό που καθιερώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με πρωτοβουλία του απερχόμενου δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη. Το «παρών» έδωσε και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Δείτε φωτογραφίες:

haris-doukas
haris-doukas1
nixta-euxon4
nixta-euxon3
nixta-euxon2
nixta-euxon

Μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν περισσότερα βιοδιασπώμενα φαναράκια και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με τις ευχές τους.

«Παραμονή Χριστουγέννων στην Αθήνα. Μια βραδιά μαγική, γεμάτη φως. Η πόλη υποδέχθηκε, για άλλη μια χρονιά, τη «νύχτα των ευχών» και γέμισε με χιλιάδες ευχές όλο τον ουρανό της. Μικροί και μεγάλοι ελπίζουμε να βγουν όλες αληθινές! Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη» τόνισε σε ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: protothema.gr