ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ δε σταματά ποτέ να είναι δίπλα στο συνάνθρωπο . Ο Σύλλογος Γονέων ατόμων με νοητική στέρηση «Μαχητές» για τρίτη χρονιά διοργάνωσε την εκδήλωση ΜΑΤΖΙΚ 2024, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στο κτίριο του Συλλόγου .

Το χορευτικό τμήμα της συμμετείχε με χορούς από το Αιγαίο και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα από το κόσμο που είχε γεμίσει το προαύλιο χώρο του Ιδρύματος .Στο τελευταίο χορό χόρεψαν κι όλα τα παιδιά του Συλλόγου μαζί με τους χορευτές μας. Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες με ανεξίτηλα χρώματα στη καρδιά μας.

«Οι Μαχητές» έκαναν μια ανοικτή γιορτή, όπου ο χορός, το τραγούδι και η μουσική αλληλεπίδρασαν γεμίζοντας τη ζωή όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετείχαν με αγάπη και χαρά .

Τέλος ο πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε τη πρόεδρο του Συλλόγου Μαχητές κα Μάρθα Χριστοπούλου για τη πρόσκληση ,είπε ότι κάτι τέτοιες στιγμές νοιώθει περήφανος για το Σύλλογό του αλλά και για τα μέλη του που ανταποκρίνονται με μεγάλη χαρά σε μια τέτοια εκδήλωση γεμίζοντας τη ζωή με θετική ενέργεια και αύρα.