Athenian Riviera – Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΒΑΡΗ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GALA:

•⁠  ⁠11:00  Έναρξη & Καλωσόρισμα

•⁠  ⁠12:00: Γυμναστική  – Στίβος μάχης  Ζήσης Σούλιος

•⁠  ⁠12:30 Δεντροφύτευση

•⁠  ⁠13:30 : Casadinoce SURVIVOR Games

•⁠  ⁠14:00: Άνοιγμα Μπαρ

Απογευματινό Πρόγραμμα:

•⁠  ⁠17:00 – 18:00: Ξυλογλυπτική – Χυτεύσεις – Έργα Τέχνης 

•⁠  ⁠18:00 – 18:30: Παρουσίαση Σεφ / BBQ 

•⁠  ⁠18:30 : Ομιλίες 5 Λεπτών

•⁠  ⁠18:35 – 21:00: Ζωντανή Μουσική με τους  “Group In Therapy”

•⁠  ⁠19:30: Κλήρωση Δώρου

Η Casadinoce, από τους πρωτοπόρους στο χώρο των χειροποίητων solid επίπλων, προσκαλεί το κοινό σε ένα εξαιρετικό event που θα συνδυάζει την ομορφιά της φύσης, την τέχνη του ξύλου και τη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με αγορές που θα φθάνουν το -60%

Το event, που θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο χώρο της εταιρείας μας, θα περιλαμβάνει μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, από εντυπωσιακές επιδείξεις ξυλουργικής και ξυλογλυπτικής μέχρι παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες.

Παρακάτω παρουσιάζουμε  το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της casadinoce για την ημέρα του GALA,σχεδιασμένο ειδικά για  ολη την οικογένεια:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μεσημεριανό Πρόγραμμα:

 

•⁠  ⁠11:00 : *Έναρξη & Καλωσόρισμα*

– Καλωσορίστε στο Casadinoce Gala! Η ημέρα ξεκινάει με ένα θερμό καλωσόρισμα και την ευκαιρία να γνωριστείτε με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

•⁠  ⁠12:00: Γυμναστική  – Στίβος μάχης  Ζήσης Σούλιος

 

– Αφεθείτε στην αίσθηση της ευεξίας με μια ολιγόλεπτη συνεδρία, παρέα με τον πρωταθλητή ποδηλασίας και Αmbassador της Fair Life Ζήση καθώς και ενα μικρό ζέσταμα  πριν τους αγώνες CASADINOCE games

•⁠  ⁠12:30 Δεντροφύτευση

– Ένα βήμα προς τη φύση! Ελάτε να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα δεντροφύτευσης, υπό την αιγίδα της Eucalyptus & Fairlife.

•⁠  ⁠13:00 : Casadinoce Games

– Παιχνίδια, διασκέδαση και ανταγωνισμός! Συμμετέχετε στα Casadinoce Games και ανακαλύψτε τον πρωταθλητή μέσα σας.

•⁠  ⁠14:00: *Άνοιγμα Μπαρ*

– Η ώρα για ένα δροσερό ποτό και μια στιγμή χαλάρωσης. Το μπαρ είναι ανοιχτό για να σας εξυπηρετήσει.

Απογευματινό Πρόγραμμα:

•⁠  ⁠17:00 – 18:00: Ξυλογλυπτική – Χυτεύσεις – Έργα Τέχνης 

– Ανακαλύψτε την τέχνη της ξυλογλυπτικής και τις χυτεύσεις, παρακολουθώντας τους καλλιτέχνες  να δημιουργούν ενώπιον σας

ARTIST : ANTHI MANOLI

Η Παλίντα Γεωργουλάκου Μας Συστήνει Τις ¨Ζωφοριάζουσες¨

Θα παρουσιαστούν στο GALA μοναδικά αριστουργήματα, βασισμένα σε ξύλινη κατασκευή της Casadinoce. Όταν η ζωγράφος,  πριν από αρκετά χρόνια ήρθε σε επαφή με την τεχνοτροπία της αρχαίας θηραϊκής τοιχογραφίας, οραματίστηκε να φέρει στο παρόν αυτές τις υπέροχες γυναικείες φιγούρες, αναδημιουργώντας με μια σύγχρονη τεχνική και με απέραντο σεβασμό στον κυκλαδικό πολιτισμό. Η τελευταία επίδειξη πραγματοποιήθηκε  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Ένας αρχαίος γυναικείος χορός από τις κροκοσυλλέκτριες της Θήρας, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τις Καρυάτιδες

www.palidageorgoulakou.com

ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΕΣ της CASADINOCE.Συνεργάτες που έχουμε συμβάλει στη δημιουργία των δικών τους προϊόντων.

Artist

Chris Favios

 Σύνθεση Φύσης και Μουσικής

Με αγάπη για τη μουσική και τη φύση, ο καλλιτέχνης αυτός δημιούργησε το Yidaki, ένα όργανο που συνδυάζει αρχαϊκές ρίζες με σύγχρονη προσέγγιση. Κάθε οργανική δημιουργία του είναι μια τελετουργική εμπειρία, ενώ τα έργα του, όπως το “Usko”, αναδεικνύουν τη σύνδεσή του με το πνεύμα και τη φύση.

Η κατασκευή κάθε Yidaki είναι μια τελετουργική εμπειρία, από την αναζήτηση του κατάλληλου ξύλου μέχρι την τελική ρύθμιση και τον ήχο. Κάθε όργανο έχει τη δική του μοναδική ιστορία και κάθε παίκτης το χρησιμοποιεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μέσα από έργα όπως το “Usko”, ο καλλιτέχνης συνδυάζει την παράδοση με τον πειραματισμό, δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο που αναδεικνύει τη σύνδεσή του με το πνεύμα και τη φύση.

Τα έργα του, όπως τα “Aθάνατος” και “Prototype”, καταδεικνύουν τη δεξιοτεχνία και τη φαντασία του καλλιτέχνη, ενώ οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες όπως το πεύκο, η σημύδα και ο σίδηρος προσθέτουν στην αυθεντικότητα και την ποιότητα των έργων του. Κάθε ένα από αυτά τα έργα αποτελεί ένα ταξίδι στη μουσική και την τέχνη, με το Yidaki να αποτελεί τον αόρατο σύντροφο σε αυτή τη διαδρομή. Θα γνωρισουμε περισσότερα μέσα απο μια Live επίδειξη.

Καθώς και παρουσίαση μοναδικών εκθεμάτων από Βραβευμένους Αρτίστες

•⁠  ⁠18:00 – 18:30: Παρουσίαση Σεφ / BBQ 

– Ένα φαγητό για την ψυχή! Απολαύστε την παρουσίαση του σεφ μας και απολαύστε τα εδέσματα  που ετοιμάσαμε για εσάς.

•⁠  ⁠18:30 : Ομιλίες 5 Λεπτών

– Περιηγηθείτε σε μια σειρά σύντομων ομιλιών από εξέχουσες προσωπικότητες, καθώς μοιράζονται τις σκέψεις τους σε θέματα που μας αφορούν όλους. Ομιλητές:

  • Κος Εμμανουήλ Πνευμονολόγος
  • Εκπρόσωποι της FAIR LIFE : Αγγελική Σουρή, μέλος Δ.Σ FairLife & Αθηνά Μπαρούφη, Εικαστικός, Lung Cancer Survivor
  • Αλέξανδρος Ογλάνης

•⁠  ⁠18:35 – 21:00: Ζωντανή Μουσική με τους  “Group In Therapy”

– Χορέψτε, τραγουδήστε και διασκεδάστε με το ζωντανό συγκρότημα Group In Therapy, που με τον ξεσηκωτικό τους ρυθμό, απο τον λόφο της casadinoce nature  θα μεταφέρουν την ενέργεια και το κεφι τους, σε όλους μας!

•⁠  ⁠20.30: Κλήρωση Δώρου

Η κλήρωση δώρου αποτελεί το αποκορύφωμα της βραδιάς μας! Ένα τυχερό άτομο θα κερδίσει μια Δωροεπιταγή 200€  για τα προϊόντα μας.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στην κλήρωση και να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

•⁠ ⁠Δεντροφύτευση: Μια ευκαιρία να συμβάλλουμε στη φύση και να αφήσουμε το σημάδι μας με τη φύτευση νέων δέντρων,
καθώς εμείς στην CASA DI NOCE εδώ και χρόνια, για κάθε πελάτη μας που αγοράζει ένα προϊόν Casa Di Noce φυτεύουμε για λογαριασμό του ένα δενδρύλλιο επιστρέφοντας έτσι τα αγαθά στη φύση η οποία παρήγαγε αρχικά το ξύλο που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή των επίπλων που αγοράστηκαν.
Στηρίζοντας τη δράση δεντροφύτευσης, η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα θα προσκαλέσει ασθενείς που ζουν με καρκίνο του πνεύμονα και μέλη οικογένειας που έχουν βιώσει την απώλεια θα δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση, φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο στη μνήμη των αγαπημένων τους.

•⁠ ⁠Επίδειξη Ξυλουργικής και Ξυλογλυπτικής: Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το επίπεδο τέχνης και δεξιοτεχνίας πίσω από τη δημιουργία μοναδικών κομματιών από ξύλο. (Wood expert by casadinoce)

•⁠ ⁠Επίδειξη Χυτεύσεως σε Ξύλο: Μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τη διαδικασία της χυτεύσεως εποξικής ρητίνης σε ξύλο και να μάθουμε περισσότερα για την τεχνική αυτή. (Παρουσίαση από Άνθη Μανόλη).

•⁠ ⁠Αθλητικές Δραστηριότητες: Αθλητικά παιχνίδια με ξύλινα χειροποίητα αντικείμενα της εταιρείας, με τον νικητή να ανταμείβεται με ένα εκπληκτικό δώρο από την Casadinoce. (Casadinoce games Ζήσης Σούλιος).

•⁠ ⁠Φαγητό, Ποτό, Μουσική: Μια γιορτή γεύσεων και ρυθμών, με νόστιμα εδέσματα και δροσερά ποτά που θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

•⁠ Έργα τέχνης από ξύλο και όχι μόνο, από γνωστούς Διεθνείς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες συνεργάτες της Casadinoce.

Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14 Απριλίου στην έδρα μας στο CASADINOCE Βάρης.

Casa di Noce Furniture · Leof. Varis Varkizis 149, Vari 166 72 google maps 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 https://www.xaliglyfada.gr/