Λεκτική επίθεση δέχθηκε σήμερα η Αχαιή Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, από τον Πατέρα Αθανάσιο του Απόστολου Παύλου, κατά το τρισάγιο στη Λιτανευτική πορεία στη μνήμη των πατρινών θυμάτων της Τουρκικής βαρβαρότητας.

Λεκτική επίθεση δέχθηκε σήμερα η Αχαιή Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, από τον Πατέρα Αθανάσιο του Απόστολου Παύλου, κατά το τρισάγιο στη Λιτανευτική πορεία στη μνήμη των πατρινών θυμάτων της Τουρκικής βαρβαρότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, μετά την ομιλία του δεσπότη, ο ιερέας προσπάθησε να προκαλέσει ένταση με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το ίδιο πήγαν να πράξουν και λιγοστά πρόσωπα, μικρής ηλικίας με την Χ. Αλεξοπούλου να αποχωρεί, από την πλατεία Ταμπαχάνων, έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό του Δεσπότη που την πήρε από το χέρι, χωρίς να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στα ΜΜΕ και η ίδια η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Ο Πατέρας Αθανάσιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του.

Στις εκδηλώσεις μνήμης έδωσαν το παρών επίσημοι και πολλοί Ιερείς, όπως φυσικά και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος με τον Επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο Στελλάτο.

Πηγή: pelop.gr