ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Με την ευκαιρία της αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε το πιο κάτω μήνυμα : 

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης , τα μέλη , οι τομεάρχες και οι εθελοντές καλωσορίζουν αύριο στην Αχαΐα τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Αχαΐα είναι γαλάζια και θα ξαναγίνει στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης της Ευρωπαϊκής Ελλάδος.

Είμαστε το κόμμα που το δύσκολο καλοκαίρι του 2015 κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη όταν κάποιοι πειραματίστηκαν και μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.

Είμαστε το κόμμα το οποίο αγωνίζεται κάθε μέρα να φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη. 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , από το καλοκαίρι του 2019 , πρωταγωνιστεί στη μεγάλη προσπάθεια η χώρα μας να ανακουφιστεί από τις πληγές της οικονομικής κατάρρευσης της προηγούμενης δεκαετίας . Να πλησιάσει όλο και περισσότερο στα προηγμένα κράτη της Ευρώπης . Και , στηριγμένη στις δικές της δυνάμεις , να γίνει μια Ελλάδα πιο ισχυρή και δίκαιη . Με τη φωνή της να ακούγεται με προσοχή και σεβασμό έξω από τα σύνορα της .

Ο στόχος της πρώτης τετραετίας για «Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα »,έγινε πράξη. Παρά τις πολλές κρίσεις που ζήσαμε , η Κυβέρνηση πέτυχε η οικονομία να σταθεί στα πόδια της . Οι πολίτες να ελαφρύνουν από δεκάδες φόρους . Να τιθασεύσει την απειλή του Μεταναστευτικού . Την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις θωρακίζονταν με νέους εξοπλισμούς . Ενώ το Κράτος μας γινόταν ψηφιακό . Σε μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και πολιτείας βασισμένη στην αλήθεια .

Αυτή η εμπιστοσύνη εκφράστηκε ηχηρά στις εθνικές εκλογές , πριν από έναν χρόνο . Με ένα αποτέλεσμα που για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  ήταν και είναι εντολή να προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά μπροστά. Ξεπερνώντας λάθη και αστοχίες . Ώστε με νέα ορμή να αντιμετωπίσει , πια, ριζωμένες παθογένειες δεκαετιών . Με τολμηρές και γενναίες μεταρρυθμίσεις , που θα απελευθερώνουν τις ικανότητες του λαού και του τόπου μας . 

Ήδη, από τις 157 προεκλογικές δεσμεύσεις του 2023 έχουν πραγματοποιηθεί ή υλοποιούνται 9 στις 10 . Ενώ από το οικονομικό πρόγραμμα των 9,6 δις ευρώ , νομοθετήθηκαν και εφαρμόζονται , πλέον , μέτρα ύψους 7 δις. Κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από Σταθερότητα , Συνέπεια και Συνέχεια για να παραμείνει σε αυτήν την ανοδική τροχιά .

Μια νέα αφετηρία στην τελική διαδρομή προς τους στόχους είναι οι Ευρωεκλογές . 

Μια ευκαιρία που πρέπει να γίνει εντολή . Ενισχύοντας , ταυτόχρονα, τις ελληνικές διεκδικήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο . Για περισσότερους πόρους στη χώρα και αυξημένα κονδύλια στους αγρότες μας . Για μια ενιαία πολιτική στο Μεταναστευτικό . Για μια ανταγωνιστική οικονομία προς όφελος των πολιτών . Αλλά και για μια κοινή άμυνα των κρατών της Ηπείρου μας .

Σας προσκαλούμε όλες και όλους αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου στις 11 το πρωί στην πλατεία Φανερωμένης στο Αίγιο και στις 12 στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου – Γεροκωστοπούλου όπου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους πολίτες.

Οι πολίτες της Αχαΐας στις 9 Ιουνίου θα ψηφίσουν με απόλυτο κριτήριο την Εθνική αλλά και την Ευρωπαϊκή Σταθερότητα επιλέγοντας τη Νέα Δημοκρατία , την πραγματική δύναμη της Ευρώπης , τη μεγάλη Ευρωπαϊκή Παράταξη που μπορεί να πετύχει τη σύγκληση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η φωνή της χώρας θα εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη πενταετία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ