Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας!

Πλήθος συγχωριανών μας, παρεβρέθηκαν χθες στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

Την Πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Ενορίας μας ,π. Γεώργιος Κοτσιάς.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Δημήτρης Μηλιτσόπουλος (Τζίμης), εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής και Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Θανάσης Κανελλόπουλος επικεφαλής της μειοψηφίας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καστριών κ. Στέφανος Γκλαβάς, οι οποίοι έδωσαν ευχές στους Καστριώτες και δήλωσαν την στήριξή τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χωριού μας. Επίσης χαιρετισμό εκ μέρους του κ. Σκιαδαρέση Σπύρου, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» και της μείζονος αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ιδρυτής της ΑμΚΕ «Ιφιανασσα» κ. Γεώργιος Γκλάβας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, κατέθεσε το μακροχρόνιο αίτημα του Συλλόγου μας να πραγματοποιείται ετήσια εκδήλωση του Δήμου Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Σύλλογο, στο χωριό μας καθώς και ειδική επετειακή εκδήλωση, τον Αύγουστο, για τα 60 χρόνια ανακάλυψης του Σπήλαιου. Τόσο ο κ. Μηλιτσόπουλος, όσο και ο κ. Κανελλόπουλος δήλωσαν την στήριξή τους στην πρόταση αυτή. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κουτρουλάκης μετέφεραν τις ευχές τους τηλεφωνικώς καθώς λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν.

Τυχερός αναδείχθηκε ο συγχωριανός μας Θανάσης Γκλαβάς. Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και κάθε καλό, όπως και σε όλους τους συγχωριανούς μας!