Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας φανέρωσε για ακόμη μια φορά το πραγματικό, τραμπούκικο πρόσωπό της, καθώς μέλος της Πανσπουδαστικής στους Πολιτικούς Μηχανικούς χτύπησε με γροθιά τον Γραμματέα Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, Ιωάννη Σταυρογιαννόπουλο, στο ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών στις 9/4. Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ στο Πανεπιστήμιο έδειξαν για ακόμα μια φορά πως είναι τόσο φασίστες, που χτυπούν πλέον ξεδιάντροπα όποιον έχει αντίθετη άποψη. 

Ακόμα, η δημοσίευση επώνυμης καταγγελίας από μέρος της ΠΚΣ φανερώνει πως αυτοί είναι οι πραγματικοί ρουφιάνοι, κατηγορία την οποία συχνά απευθύνουν σε συμφοιτητές μας. Οι πράξεις αυτές δεν θα μείνουν αναπάντητες! 

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είμαστε σταθερά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, την οποία προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι εκπρόσωποι της ΠΚΣ-ΜΑΣ-ΚΝΕ στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο, όντας έντρομοι μπροστά στην επικείμενη συντριβή τους στις εκλογές της 22ης Μαϊου. Είναι φανερό πλέον πως, όποιος στηρίζει τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής γίνεται συνένοχος σε πράξεις βίας όπως αυτή! Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την Δημοκρατία και την Ελεύθερη έκφραση όλων των φοιτητών μέσα στο Πανεπιστήμιο!