Θλίψη στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μαία Αθηνά Χαμακιώτη, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν:

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο το πρωί της Παρασκευής 7/6/2024 στην αγαπημένη μαία Αθηνά Χαμακιώτη που «Έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 90 ετών.

Η κηδεία της τελέστηκε στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλειτορίας.

Τους περισσότερους από την δική μας γενιά, κάποιους από την παλαιότερη και πάρα πολλούς από την επόμενη γενιά, η κυρία Αθηνά τους ‘ξεγέννησε’ εργαζόμενη σκληρά ως μαία όλης της επαρχίας. Ήταν πάντα μπροστά από την εποχή της, ό,τι και αν έκανε, το έκανε με πάθος και αποφασιστικότητα, και δεν δίσταζε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε.

Η συμπεριφορά της ήταν πάντα παραδειγματική και κέρδιζε τον σεβασμό όλων, μια μεγάλη κυρία μια γυναίκα που σημάδεψε τις ζωές όλων μας με την παρουσία της και την αγάπη της.

Η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια ήταν αναπόσπαστα μέρη του χαρακτήρα της. Αγαπήθηκε από όλους γιατί ήταν η προσωποποίηση της αγάπης και της καλοσύνης. Όποιος τη γνώρισε, ένοιωσε την ζεστασιά της καρδιάς της και τη γενναιοδωρία της ψυχής της.

Ήξερε πώς να μοιράζει αγάπη και φροντίδα απλόχερα, χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Η απώλεια είναι ανυπολόγιστη, αλλά η κληρονομιά της είναι αιώνια. Θα θυμόμαστε για πάντα τη δύναμη, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και την αγάπη της.

Θα ζει πάντα στις καρδιές μας, οδηγός και πηγή έμπνευσης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Αιώνια η μνήμη της.