Με μεγάλη μας λύπη και συντριβή μάθαμε σήμερα για την απώλεια της αγαπημένη μας Αθηνάς Χαμακιώτη σε ηλικία 90 ετών.

Τους περισσότερους από την δική μας γενιά, κάποιους από την παλαιότερη και πάρα πολλούς από την επόμενη γενιά, η κυρία Αθηνά τους ‘ξεγέννησε’ εργαζόμενη σκληρά ως μαία όλης της επαρχίας. Ήταν πάντα μπροστά από την εποχή της, ό,τι και αν έκανε, το έκανε με πάθος και αποφασιστικότητα, και δεν δίσταζε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε.

Η συμπεριφορά της ήταν πάντα παραδειγματική και κέρδιζε τον σεβασμό όλων.

Η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια ήταν αναπόσπαστα μέρη του χαρακτήρα της. Αγαπήθηκε από όλους γιατί ήταν η προσωποποίηση της αγάπης και της καλοσύνης. Όποιος τη γνώρισε, ένοιωσε την ζεστασιά της καρδιάς της και τη γενναιοδωρία της ψυχής της.

Ήξερε πώς να μοιράζει αγάπη και φροντίδα απλόχερα, χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Την Παρασκευή 7/6/2024 και ώρα 11:30πμ θα παρευρεθούμε όλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της Κλειτορίας για να αποχαιρετήσουμε μια μεγάλη κυρία, μια γυναίκα που σημάδεψε τις ζωές όλων μας με την παρουσία της και την αγάπη της.

Η απώλεια είναι ανυπολόγιστη, αλλά η κληρονομιά της είναι αιώνια. Θα θυμόμαστε για πάντα τη δύναμη, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και την αγάπη της.

Θα ζει πάντα στις καρδιές μας, οδηγός και πηγή έμπνευσης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Αιώνια η μνήμη της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια απο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑPRESS.GR