Στο αγαπημένο στέκι all day café snack bar Θεατράκι, Theatraki Cafe -official- με την μαγευτική θέα στην θάλασσα και στην Μαρίνα της Πάτρας, την μοναδική ποιότητα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση, έγινε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΠΣ ΣΟΠΩΤΟΥ.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, φιλικό και ζεστό, η φιλοξενία εξαιρετική, οι μεζέδες όπως πάντα απολαυστικοί και έτσι παλιοί και νέοι συμπαίκτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εμπειρίες και προβληματισμούς από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μας με τις προσπάθειες των προηγούμενων ετών να αποδίδουν καρπούς, αφού αγωνιστικά έχουμε καταφέρει παίζοντας όμορφο basket να έχουμε θετικό απολογισμό με 7 νίκες και 2 ήττες στα μέχρι τώρα παιχνίδια της κατηγορίας. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αφού όλες οι ομάδες εμφανίζονται ανανεωμένες και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο παιχνίδι!

Πιστοί στον στόχο μας για την ενίσχυση της ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό που αποτελεί μια ιδανική διέξοδο από τα προβλήματα & τα άγχη και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βλέπουμε την οικογένεια του ΑΠΣ Σοπωτού να μεγαλώνει !

Κάθε παιδί που θα αφήσει πίσω την απομόνωση των ψηφιακών συσκευών και θα έρθει στο γήπεδο να κοινωνικοποιηθεί, να αγωνιστεί, να χάσει και να μάθει, να κερδίσει και να χαρεί, είναι για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές (αλφαβητικά):

Θωμάς Ιωάννης-Αθανάσιος

Λινάρδος Αθανάσιος

Μπαράκος Γεώργιος

Σκαντζή Γρηγόρη

& τους ευχόμαστε καλή αρχή με ΥΓΕΙΑ & επιτυχίες!

Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε από το 2011 για να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή σε μια εποχή έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή, χαρά και ευθύνη όταν στέκονται δίπλα μας επιφανείς προσωπικότητες που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν σε αυτές όπως μπορούν.

Καλωσορίζουμε επίσης στην οικογένεια του ΑΠΣ ΣΟΠΩΤΟΥ τον εκλεκτό φίλο κ. Αντώνη Μικελλίδη και τον ευχαριστούμε θερμά για τις ενέργειές του προκειμένου η εταιρεία «SEASCOPE SHIPPING AGENCY LTD» να γίνει ο μέγας χορηγός της φετινής μας προσπάθειας.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την αρωγή και την υποστήριξη :

– τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο, τον κ. Γιάννη Κόττα & τον κ. Μάκη Μοίραλη,

– την διοίκηση του ΠΕΑΚ κ. Γεώργιο Αντωνόπουλο, κ. Σταύρο Γεράνιο και ιδιαίτερα τον κ. Μένιο Αγγελόπουλο

– τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλο κα τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Αροανίας κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο

τους χορηγούς μας :

– κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου και την εταιρεία Congress World,

– κ. Φώτη Δούβρη και την εταιρεία Δούβρης Ηλ Συσκευές

– κ. Σπύρο Σκιαδαρέση και την εταιρεία Skiadaresis GreekandSweet

– κ. Ιωάννη Καραμούζη και την εταιρεία Karamouzis Οπτικά,

τους γιατρούς μας :

– κ. Χαλιμού και κ. Γιακουμάκη

και τους υποστηρικτές μας :

– κ. Νίκο Αθανασόπουλο και το all day café snack bar Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας,

– κ. Σπύρο Κουρή και τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ “ΣΟΠΟΤΟ” ΑΡΟΑΝΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

– κ. Στάθη Πολίτη, το The Best Portal & το sportin.gr

– τους κ.Τρασάνη και κ. Παντελή, για την φιλοξενία τους Στα Γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η

– κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, κ Προκόπη Κόγκο, κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο και την Εφημερίδα Πελοπόννησος

– κ Σταύρο Παναγόπουλο και την Εφημερίδα Γνώμη Πατρών

– κ. Νίκο Κυριαζή και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

– το portal patrasevents.gr

– το Skaipatras.gr – Skai Patras 89.4

– κ. Β. Αποστολοπουλο και τo portal KalavrytaNet

– το portal KALAVRYTAPRESS 

Ευχή όλων μας είναι να συμμετέχουμε σε ένα δυνατό πρωτάθλημα με στοιχεία υγιούς συναγωνισμού σε αθλητικά πλαίσια και να διακριθούν οι καλύτεροι!

Καλή χρονιά & καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία!