Τα οστά του Σωτήρη Τζουρά,θα έρθουν στο χωριό,που γεννήθηκε και έζησε,τις Κορφές Καλαβρύτων,την Κυριακή,9 Οκτωβρίου,όπου μετά από επιμνημόσυνη δέηση και τελετή,θα ταφούν,κοντά στον αγαπημένο του πατέρα.

Aχαΐα: Tην Κυριακή στις Κορφές Καλαβρύτων η ταφή του Σωτήρη Τζουρά- "Έπεσε" στην Κύπρο το 1974 Ήταν καταδρομέας

Μετά την υποδοχή, που έγινε στο αεροδρόμιο του Τατοΐου την Τρίτη το απόγευμα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου, του Υπουργού Εθνικής άμυνας

Οι 16 ήρωες-καταδρομείς,(κομάντος «74),τα οστά των οποίων υποδεχθήκαμε,με συγκίνηση,περηφάνεια και με τις υψηλότερες τιμές,χθές,στη Σχολή Ικάρων,στο Τατόι,ανάμεσά τους και τα οστά του ήρωα, Σωτήρη Τζουρά,από τις Κορφές Καλαβρύτων,μας δείχνουν και μας υπενθυμίζουν το Χρέος.Το Χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας:Αγάπη για την Πατρίδα μας.

Υπακοή στους νόμους της.Αγώνας, για την Ελευθερία της και την απόκρουση κάθε επιβουλής,της ανεξαρτησίας και της εδαφικής της ακεραιότητας.

Σ´αυτό, το υπέρτατο χρέος ,έμειναν πιστοί,
οι παραπάνω ήρωες καταδρομείς και ο Σωτήρης Τζουράς και το υπηρέτησαν,με την ίδια τους τη ζωή,περνώντας στον ανεξάντλητο κατάλογο των ηρώων του Έθνους και μένοντας στην αιωνιότητα.Στις δύσκολες στιγμές που περνά,σήμερα,η Πατρίδα μας,ας αναλογιστούμε το δικό μας Χρέος απέναντί της και ας το υπηρετήσουμε,όσο,πιστότερα,γίνεται.

14591757_1297836436917480_1776653980364678655_n