Ο Κώστας Κακαβάς μιλά για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και τον Κώστα Καρπέτα.

Ο Κώστας Κακαβάς μιλά για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και τον Κώστα Καρπέτα.

Αναλυτικά:

Γιατί διεκδικούμε την αλλαγή και γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με την παράταξη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και τον Κώστα Καρπέτα.

Γιατί ζώ και μεγαλώνω τα παιδιά μου στην ορεινή επαρχία και γνωρίζω τις δυσκολίες αλλά ταυτόχρονα και τα μεγάλα πλεονεκτήματα της.

Γιατί αναπτύσσομαι επιχειρηματικά ως αυτοδημιούργητος νέος σε ένα καινοτόμο κομμάτι του τουρισμού και πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του.

Γιατί οι νέοι άνθρωποι πρέπει να διεκδικούν, να βγαίνουν μπροστά, να αγωνίζονται, να μπορούν να οραματιστούν ένα καλύτερο αύριο και μια ζωή στον τόπο που μεγάλωσαν και αγαπούν.

Γιατί η πολιτική χρειάζεται δίπλα της την κοινωνία και τον ανθρωπισμό για να είναι αποτελεσματική και να βάλει στο επίκεντρο της τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και όχι μόνο το κέρδος.

Γιατί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μπορεί να γίνει από έναν μηχανισμό μιας μικρής ομάδας εξουσίας, το μέσο που θα παράγει πλούτο και θα το μοιράζει στους πολίτες της ισότιμα και με δικαιοσύνη, μια περιφέρεια που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας για να κρατήσει τους νέους στον τόπο της και να προσελκύσει αυτούς που έφυγαν λόγω της κρίσης.

Μία Περιφέρεια που δεν θα σταυρώνει τα χέρια στις φυσικές καταστροφές, τα ακραία  φαινόμενα  και την κλιματική αλλαγή, αλλά θα προλαμβάνει και θα προνοεί.

Μια Περιφέρεια για τις ανάγκες των πολλών.

Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αρκεί να το θέλουμε και να το πιστέψουμε.

Κώστας Κακκαβάς

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (Π.Ε Αχαΐας ) με την Παράταξη Δυτική Ελλάδα – Μαζί Αλλάζουμε με τον Κώστα Καρπέτα