Το βήμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου είναι βήμα προάσπισης των εθνικών μας θεμάτων. Είναι βήμα ανάδειξης και ενίσχυσης των ελληνικών θεμάτων. Είναι βήμα υπεράσπισης της Ελλάδας.

Δεν είναι βήμα δυσφήμισης της χώρας. Δεν είναι βήμα συκοφάντησης της Ελλάδας από τους ευρωβουλευτές της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για 6η φορά προκλήθηκε πάλι συζήτηση για τη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου και την ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Από την Μεταπολίτευση του 1974, 50 χρόνια τώρα η Ελλάδα ζει την καλύτερη Δημοκρατία που έζησε ποτέ από συστάσεως ελληνικού κράτους. Την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία.

Η σημερινή κυβέρνηση στην Ελλάδα οικοδομεί ισχυρά θεσμικά αντίβαρα και θωρακίζει το Κράτος Δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα. Η Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου δεν κινδυνεύουν στην Ελλάδα. Και σίγουρα δεν κινδυνεύουν από την Παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ την παρέμβασή μου στην Ολομέλεια: