ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 

« Όσο πιο δυνατή είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου ,τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει για να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων » , υπογράμμισε πριν από λίγο συνομιλώντας με στελέχη  κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο εκλογικό  κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.   

Συνεχίζοντας το χαιρετισμό του επισήμανε : «Τα επόμενα 5 χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας και θέλουμε την ΝΔ πανίσχυρη στο Ευρωκοινοβούλιο και στα ευρωπαϊκά όργανα να διαπραγματεύεται πάντα προς όφελος των Ελλήνων Πολιτών ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε από την Ευρώπη . Είναι σημαντικό να συσπειρώσουμε την βάση μας . Να πολεμήσουμε την αποχή και αυτήν την αίσθηση αδιαφορίας , ότι αυτές οι Ευρωεκλογές  δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία . Πάμε δυνατά όλοι μαζί στην μεγάλη μάχη».

Χαιρετισμό απηύθυνε στη συνάντηση o Βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας καθώς και ο Πρόεδρος της  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης , ο οποίος  αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό  για την επίσκεψη του κάλεσε τα στελέχη , τα μέλη και τους εθελοντές  αυτές τις τελευταίες οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές σε επαγρύπνηση και συμμέτοχους στην μεγάλη εκστρατεία που  διοργανώθηκε σε όλο το νομό ώστε να φτάσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλα τα σπίτια μέχρι το πιο απομακρυσμένο οικισμό. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ 

Το οδοιπορικό της ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ σε ολόκληρο τον Νομό συνεχίζεται . Αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 , στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Χαλανδρίτσα συγκέντρωση στελεχών και μελών της ΝΔ όπου θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ  Αντώνης Κουνάβης και ο επικεφαλής της επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Παπαδημάτος.

Έξαλλου άλλο κλιμάκιο στελεχών και εθελοντών θα μοιράσουν φυλλάδια και ψηφοδέλτια σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ 

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεχίζεται αύριο Κυριακή  η εκδήλωση διαλόγου στο Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Στις 7:30 το απόγευμα θα βρεθεί ανάμεσα στα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ο Πέτρος Μπελέρης γιος του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη ο οποίος παραμένει άδικα προφυλακισμένος στην Αλβανία.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ