Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα.

Ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε. Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Μπάμπη θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε την Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Νωρίτερα και έπειτα από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης.

Εθελοντής διασώστης μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως η σορός βρέθηκε από τον σκύλο της Αστυνομίας Κ9 σε ένα αυλάκι του βάλτου στο τέλος μίας τριφυλλιάς με ρύζια.

Δείτε φωτογραφίες:

mesologgi-es__4_
mesologgi-es__5_
mesologgi-es__1_
mesologgi-es__2_
mesologgi-es__3_

Φρούριο τα δικαστήρια υπό τον φόβο επεισοδίων

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό τον φόβο του μαινόμενου πλήθους κατά του 50χρονου κρεοπώλη.

mesologgi-1
mesologgi-2
mesologgi-3

Πηγή: protothema.gr