Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, παρουσιάζει  στο Δήμο Καλαβρύτων τη θεατρική παράσταση Ελιξίριον Τσέχωφ! από το «Άρμα Θέσπιδος», το νέο θεατρικό σχήμα που δημιουργήθηκε από το καλλιτεχνικό διευθυντή Κώστα Καζάκο, με στόχο να φέρει το καλό θέατρο κοντά στους πολίτες των συνοικιών, των χωριών και των περιοχών που βρίσκονται μακριά από τις θεατρικές αίθουσες και δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση.

‘Έχει δώσει ήδη, πάνω από τριάντα παραστάσεις σε συνοικίες τις Πάτρας, σε χωριά και γειτονικές πόλεις. Αυτές τις μέρες, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, φιλοξενείται στην περιοχή των Καλαβρύτων και θα δώσει δύο δωρεάν πρωινές παραστάσεις, μία στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Καλαβρύτων για τους μαθητές των Σχολείων της πόλης και άλλη μία στην Κλειτορία για τους μαθητές των εκεί Σχολείων.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7μμ  πάλι στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Καλαβρύτων θα δοθεί παράσταση για τους κατοίκους της πόλης, με ένα συμβολικό εισιτήριο για να μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει.

Ατομικό εισιτήριο:  3 – Οικογενειακό:  5 ( και για τα 4 άτομα της οικογένειας)

Το έργο:

Μια  Πρόταση γάμου καταλήγει σε έναν τρικούβερτο καβγά για αγελαδοβοσκές  με λιποθυμίες και φιλιά.   Μια όμορφη χήρα  ταράζεται  όταν στο σπίτι της  μπαίνει  θυμωμένος   ένας  χωριάτης  που μοιάζει με Αρκούδα  και ζητάει τα χρέη του μακαρίτη άντρας της.  Οι δυο  τους  μαλώνουν   τόσο έντονα  που καταλήγουν σε μονομαχία .  Και τότε  ερωτεύονται παράφορα.  Ο  πρόεδρος του  διοικητικού συμβουλίου  μαζί  με τον λογιστή  του, προσπαθούν  να γράψουν  ένα λόγο για την Επέτειο της τράπεζας στο γραφείο τους  και  ξαφνικά εισβάλει μια ανήμπορη  γυναίκα  που  ζητάει  τους μισθούς του άντρα της.

Η παράσταση αυτή θα παρέχει αληθινή ψυχαγωγία, υψηλού επιπέδου, για μικρούς και μεγάλους.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος

Σκηνικά  – Κοστούμια : Θάλεια Ιστικοπούλου  

Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καλαντζοπούλου ,  Κατερίνα Κολλυροπούλου , Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας

 

Πληροφορίες-Οργάνωση παραστάσεων:2610 623730
Από το Γραφείο Τύπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

th1 th2 th3 th4